aer conditionat mentenanta download oferta aer conditionat
HOME
CUM COMAND
CUM PLATESC
MONTAJ
SERVICE
CONSULTANTA
DESCARCA CATALOG
CARIERE
CONTACT
Categorii
» Split perete
» Split de plafon/perete
» Caseta pentru tavan fals
» Dublu - split
» Duct pentru tabulatura
» Convertibile
Producatori
 
Yamato Aer conditionat yamato
 
Midea Aer conditionat Midea
 
Osaka Aer conditionat osaka
 
Nordstar Aer conditionat nordstar
 
LDK Aer conditionat LDK
 
Chigo Aer conditionat chigo
 
Gree Aer conditionat Gree
 
Airwell Aer conditionat Gree
 
Hitachi Aer conditionat Hitachi
 
LG Aer conditionat LG
 
Fujitsu Aer conditionat Fujitsu
 
Whirlpool Aer conditionat Whirlpool
 
Daikin Aer conditionat Daikin
 
Sharp Aer conditionat Sharp
 
Putere
» 7000 BTU
» 9000 BTU
» 10000 BTU
» 12000 BTU
» 13000 BTU
» 14000 BTU
» 18000 BTU
» 21000 BTU
» 22000 BTU
» 24000 BTU
» 28000 BTU
» 30000 BTU
» 36000 BTU
» 42000 BTU
» 48000 BTU
» 50000 BTU
» 60000 BTU

Intampinati dificultati in utilizarea aparatului de aer conditionat? Expertii nostri va ajuta!

Home » Intampinati dificultati in utilizarea aparatului de aer conditionat? Expertii nostri va ajuta!

Intampinati dificultati in utilizarea aparatului de aer conditionat? Expertii nostri va ajuta!
Data publicare 07.08.2012

Suntem pregatiti sa rezolvam orice problema legata de aparatul dumneavoastra de aer conditionat,  de la montajul echipamentelor, pana la contracte pentru intretinere, verificari , asistenta si igienizari ale acestora. Confortul suprem oferit de aerul curat, proaspat si raspandit uniform nu a fost niciodata mai accesibil!

Echipa noastra are experienta necesara pentru a va oferi consultanta specializata pentru orice tip de aparat aer conditionat, fie el split, caseta, inventer, multi split, etc. Serviciile noastre sunt potrivite pentru dumneavoastra indiferent daca amplasamentul sistemului de climatizare este reprezentat de locuinta, birou sau spatiu comercial.

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile oferite de angajatii firmei noastre, pentru a le prelungi aparatelor de conditionat durata de viata. Aparatele noastre de aer conditionat beneficiaza de o tehnologie moderna ce sporeste confortul termic din locuinta dvs., ajutandu-va sa economisiti energie. Ne puteti suna la numarul de telefon 0735.36.36.36 sau sa ne trimiteti un mail la adresa office@climatizaretermice.ro.

Operatiunea de intretinere consta in eliminarea prafului si a agentilor externi, curatarea filtrelor pentru o buna functionalitate, igienizarea  vaporizatorului, a unitatii externe, verificarea oxidarilor, a compresorului, traseului frigorific, etc. Catalogul nostru cuprinde numai marci de renume, printre care: Nordstar, Yamato, Neo, Chigo, Gree, Midea, Airwell, Hitachi, LG, Fujitsu, Whirlpool, Daikin, Samsung, Platinium, Vortex, etc.

In interiorul unde aparatele sunt montate, va fi mentinut un nivel optim de umiditate, evitand inmultirea bacteriilor si aparitia mucegaiului, care pot duce la aparitia bolilor respiratorii. S-a demonstrat faptul ca este mult mai convenabil si ieftin sa intretineti un aparat de aer conditionat decat sa va ocupati de reparatiile acestora, datorate intretinerii neadecvate sau inexistente, cheltuielile fiind imense. Fiti responsabili si apelati-ne cu incredere !Alte articole:

Montaj
Cel mai important pas dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat, este reprezentat de operatiunea de montaj...
[ citeste detalii ]
Service
Pentru orice model de aparat pe care-l veti achizitiona de la noi, va asiguram service de specialitate atat la sediul societatii noastre....
[ citeste detalii ]
Intretinere
Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute...
[ citeste detalii ]
Comenzi
contat aer conditionat
Contactati-ne pe Yahoo Messenger!
***In ciuda faptului ca facem tot posibilul sa oferim informatii de o acuratete cat mai mare, exista posibilitatea ca imaginile sau informatiile sa contina mici erori. Imaginile si descrierile produselor nu constituie obligativitate contractuala. ***