aer conditionat mentenanta download oferta aer conditionat
HOME
CUM COMAND
CUM PLATESC
MONTAJ
SERVICE
CONSULTANTA
DESCARCA CATALOG
CARIERE
CONTACT
Categorii
» Split perete
» Split de plafon/perete
» Caseta pentru tavan fals
» Dublu - split
» Duct pentru tabulatura
» Convertibile
Producatori
 
Yamato Aer conditionat yamato
 
Midea Aer conditionat Midea
 
Osaka Aer conditionat osaka
 
Nordstar Aer conditionat nordstar
 
LDK Aer conditionat LDK
 
Chigo Aer conditionat chigo
 
Gree Aer conditionat Gree
 
Airwell Aer conditionat Gree
 
Hitachi Aer conditionat Hitachi
 
LG Aer conditionat LG
 
Fujitsu Aer conditionat Fujitsu
 
Whirlpool Aer conditionat Whirlpool
 
Daikin Aer conditionat Daikin
 
Sharp Aer conditionat Sharp
 
Putere
» 7000 BTU
» 9000 BTU
» 10000 BTU
» 12000 BTU
» 13000 BTU
» 14000 BTU
» 18000 BTU
» 21000 BTU
» 22000 BTU
» 24000 BTU
» 28000 BTU
» 30000 BTU
» 36000 BTU
» 42000 BTU
» 48000 BTU
» 50000 BTU
» 60000 BTU

Aparatele noastre de aer conditionat se integreaza cu succes in orice decor!

Home » Aparatele noastre de aer conditionat se integreaza cu succes in orice decor!

Aparatele noastre de aer conditionat se integreaza cu succes in orice decor!
Data publicare 08.08.2012

Reputatia noastra excelenta este bazata pe incredere, profesionalism, respect pentru cei care ne aleg. Serviciile noastre de livrare, montaj si intretinere garanteaza satisfactia clientilor. Cu functiile de control inteligent produselor pe care le vindem, nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta aerului pe care il respirati.

Principalul motiv pentru a ne solicita pentru intretinerea aparatelor de aer conditionat este cel legat de siguranta financiara, prin economisirea de bani, avand in vedere ca defectiunile necesita cheltuieli majore. Daca sunteti interesati de produsele noastre selecte si accesibile, ne puteti scrie un email la adresa afisata pe site, unde trebuie sa ne lasati datele dumneavoastra pentru a va contacta pentru livrare si montaj.

Pentru a lua legatura cu angajatii nostri amabili si profesionisti, aveti la dispozitie numerele de telefon 0730.551.441 si 0735.36.36.36, la alegere, sau adresa de e-mail office@climatizaretermice.ro. Va intampinam cu cele mai tari oferte si promotii, si numai cu produse renumite pentru performanta maxima, eficienta oferita de functii moderne si pentru designul elegant cu care se incadreaza in orice decor.

Detalii despre garantie, plata, comenzi, aparatele de conditionat pe care le comercializam, le veti afla daca ne consultati sectiunile din aria dumneavoastra de interes prezente pe pagina noastra online. Este mai mult decat necesar sa va pregatiti corespunzator pentru canicula ce se anunta pana la toamna, iar cea mai buna modalitate pentru a face acest lucru este sa va aprovizionati de la magazinul nostru.

Functiile avansate va vor ajuta sa va bucurati din plin de fiecare moment pe timp de vara, produsele asigurandu-va confortul ideal: Printre functiile inteligente de care acestea dispun, se numara: functie autorestart sau timer 24h, turbo pentru incalzire/racire rapida, display LED, modul sleep sau silentios, autocuratare sau autodiagnoza, telecomanda cu LCD, etc.Alte articole:

Montaj
Cel mai important pas dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat, este reprezentat de operatiunea de montaj...
[ citeste detalii ]
Service
Pentru orice model de aparat pe care-l veti achizitiona de la noi, va asiguram service de specialitate atat la sediul societatii noastre....
[ citeste detalii ]
Intretinere
Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute...
[ citeste detalii ]
Comenzi
contat aer conditionat
Contactati-ne pe Yahoo Messenger!
***In ciuda faptului ca facem tot posibilul sa oferim informatii de o acuratete cat mai mare, exista posibilitatea ca imaginile sau informatiile sa contina mici erori. Imaginile si descrierile produselor nu constituie obligativitate contractuala. ***