aer conditionat mentenanta download oferta aer conditionat
HOME
CUM COMAND
CUM PLATESC
MONTAJ
SERVICE
CONSULTANTA
DESCARCA CATALOG
CARIERE
CONTACT
Categorii
» Split perete
» Split de plafon/perete
» Caseta pentru tavan fals
» Dublu - split
» Duct pentru tabulatura
» Convertibile
Producatori
 
Yamato Aer conditionat yamato
 
Midea Aer conditionat Midea
 
Osaka Aer conditionat osaka
 
Nordstar Aer conditionat nordstar
 
LDK Aer conditionat LDK
 
Chigo Aer conditionat chigo
 
Gree Aer conditionat Gree
 
Airwell Aer conditionat Gree
 
Hitachi Aer conditionat Hitachi
 
LG Aer conditionat LG
 
Fujitsu Aer conditionat Fujitsu
 
Whirlpool Aer conditionat Whirlpool
 
Daikin Aer conditionat Daikin
 
Sharp Aer conditionat Sharp
 
Putere
» 7000 BTU
» 9000 BTU
» 10000 BTU
» 12000 BTU
» 13000 BTU
» 14000 BTU
» 18000 BTU
» 21000 BTU
» 22000 BTU
» 24000 BTU
» 28000 BTU
» 30000 BTU
» 36000 BTU
» 42000 BTU
» 48000 BTU
» 50000 BTU
» 60000 BTU

Dorim sa va multumim pentru ca ne-ati ales serviciile si aparatele de aer conditionat !

Home » Dorim sa va multumim pentru ca ne-ati ales serviciile si aparatele de aer conditionat !

Dorim sa va multumim pentru ca ne-ati ales serviciile si aparatele de aer conditionat !
Data publicare 24.07.2012

Colaborand cu noi, vom gasi impreuna cele mai bune solutii de climatizare potrivite nevoilor dumneavoastra, destinate  sa va ajute sa economisiti bani, sa evitati reparatiile costisitoare si sa aveti parte de confortul mult dorit in orice anotimp. Marcile existente in magazinul nostru isi asteapta clientii interesati de cele mai bune aparate de aer conditionat si de luxul accesibil.

Ne deosebim de ceilalti prin serviciile profesioniste si specializate, prin angajatii seriosi, atenti la detalii si amabili, consultanta de cel mai inalt nivel, o foarte buna intelegere si cunoastere a tuturor produselor promovate si abilitatea de a face fata tuturor provocarilor, indiferent de dificultate. Am reusit sa ne dezvoltam afacerea prin intermediul inovatiei si calitatii superioare care ne reprezinta activitatea.

Pentru comenzi, sunati-ne la numarul de telefon afisat pe site, sau trimiteti-ne un email cu datele dumneavoastra personale, modelul de aer conditionat dorit si data la care sunteti disponibili. Functiile inteligente incorporate va vor scapa de orice grija si vor transforma spatiul personal intr-unul mai confortabil si mai curat. Ne conducem dupa principiile care ne ajuta sa atingem cele mai inalte standarde.

Va multumim pentru interesul acordat colaborarii cu societatea noastra, si va promitem excelenta serviciilor si produselor comercializate. Legat de inspectiile periodice recomandate, expertii nostri se ocupa de: verificarea la scurgere a agentului frigorific; verificarea presiunilor de lucru ale circuitului frigorific si completarea cu freon in caz de nevoie; verificarea ventilatoarelor, a conductei pentru drenajul condensului si a izolatiilor de pe tevi.

Imediat dupa stabilirea tuturor detaliilor legate de comenzi aparate de aer conditionat, ne vom deplasa rapid la locul cu pricina, va ascultam cerintele, tinem cont de nevoile si preferintele dumneavoastra, si oferim montaj profesionist sau alte solutii de climatizare. Alegeti inteligent si responsabil, si apelati-ne prin mail la adresa office@climatizaretermice.ro sau la numarul de telefon 0735.36.36.36.Alte articole:

Montaj
Cel mai important pas dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat, este reprezentat de operatiunea de montaj...
[ citeste detalii ]
Service
Pentru orice model de aparat pe care-l veti achizitiona de la noi, va asiguram service de specialitate atat la sediul societatii noastre....
[ citeste detalii ]
Intretinere
Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute...
[ citeste detalii ]
Comenzi
contat aer conditionat
Contactati-ne pe Yahoo Messenger!
***In ciuda faptului ca facem tot posibilul sa oferim informatii de o acuratete cat mai mare, exista posibilitatea ca imaginile sau informatiile sa contina mici erori. Imaginile si descrierile produselor nu constituie obligativitate contractuala. ***