aer conditionat mentenanta download oferta aer conditionat
HOME
CUM COMAND
CUM PLATESC
MONTAJ
SERVICE
CONSULTANTA
DESCARCA CATALOG
CARIERE
CONTACT
Categorii
» Split perete
» Split de plafon/perete
» Caseta pentru tavan fals
» Dublu - split
» Duct pentru tabulatura
» Convertibile
Producatori
 
Yamato Aer conditionat yamato
 
Midea Aer conditionat Midea
 
Osaka Aer conditionat osaka
 
Nordstar Aer conditionat nordstar
 
LDK Aer conditionat LDK
 
Chigo Aer conditionat chigo
 
Gree Aer conditionat Gree
 
Airwell Aer conditionat Gree
 
Hitachi Aer conditionat Hitachi
 
LG Aer conditionat LG
 
Fujitsu Aer conditionat Fujitsu
 
Whirlpool Aer conditionat Whirlpool
 
Daikin Aer conditionat Daikin
 
Sharp Aer conditionat Sharp
 
Putere
» 7000 BTU
» 9000 BTU
» 10000 BTU
» 12000 BTU
» 13000 BTU
» 14000 BTU
» 18000 BTU
» 21000 BTU
» 22000 BTU
» 24000 BTU
» 28000 BTU
» 30000 BTU
» 36000 BTU
» 42000 BTU
» 48000 BTU
» 50000 BTU
» 60000 BTU

Aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC

Home » Aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC

Aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC
Data publicare 09.07.2012

Produsul de astazi apartine unei firme foarte bine cotate pe piata de profil, prin dotarile moderne incorporate si datorita setarilor care asigura comoditatea operarii. Se remarca prin designul atractiv si prin elementele componente performante. Vi-l recomandam cu incredere pentru orice interior, oferind un plus de eleganta mediului unde va fi amplasat.

Una dintre functiile care face acest aparat deosebit este reprezentata de filtrul de dezodorizare cu generare de ioni, prin intermediul caruia se realizeaza dezodorizarea spatiilor prin descompunerea in intregime a mirosurilor. De asemenea, produsul mai dispune de dispune de filtru electrostatic antibacterian wasabi, cu ajutorul caruia absoarbe microorganismele daunatoare si sporii invizibili de mucegai. Experimentati luxul accesibil, si comandati-l astazi!

Detalii tehnice pentru aparat aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC

Printre cele mai importante detalii tehnice ale acestui model amintim filtrul de dezodorizare cu generare de ioni, cu durata lunga de viata, prin intermediul caruia se realizeaza dezodorizarea incaperilor prin descompunerea in intregime a mirosurilor . Acest lucru se poate realiza prin intermediul efectului de oxidare si de reducere a ionilor rezultati prin generatorul ceramic . Pentru a rezista in timp, filtrul trebuie sa fie spalat sub jet de apa in vederea refacerii stratului operational de la suprafata . Filtrul poate fi folosit timp de 3 ani .

Un alt filtru important al acestui model este si cel electrostatic antibacterian wasabi . Acest filtru absoarbe cu succes pulberile fine, sporii invizibili de mucegai si micro organismele daunatoare . Acest lucru se realizeaza prin intermediul efectului electricitatii statice iar dezvoltarea acestora este impiedicata de extractul volatil de izotiocianat din wasabi .

Filtru fotocatalitic este un alt filtru important care ajuta la dezodorizare . Aceasta se realizeaza prin oxidare si prin descompunerea mirosurilor in baza efectului fotocatalitic al luminii (UV) . Filtrul este utilizabil timp de trei ani in conditiile expunerii directe la soare la aproape 4 luni .

Pentru absorbtia pulberilor fine, sporilor invizibili de mucegai si micro organismelor, aparatul mai este prevazut si cu un filtru catechin . Acestea sunt absorbite tot prin efectul electricitatii statice iar dezvoltarea lor este impiedicata de extractul de polifenol extras din mar .

Printre alte detalii tehnice ale aparatului amintim o capacitate de racire de 8900 BTU si o capacitate de incalzire de 12300 BTU . Aparatul produce un nivel de zgomot foarte redus si este dotat cu un agent frigorific de R410A .

Aparatul are o putere de racire/h de 0.65 iar puterea consumata la incalzire este de 0.84 .

Modelul dispune de 5 ani garantie .

Unitate interioara 257/808/187 Unitate exterioara 535/650/250

 

Link : http://www.climatizaretermice.ro/index.php?aer-conditionat=descriere&descriere-generala=Fujitsu%20ASYA09LGCAer conditionat:

Montaj
Cel mai important pas dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat, este reprezentat de operatiunea de montaj...
[ citeste detalii ]
Service
Pentru orice model de aparat pe care-l veti achizitiona de la noi, va asiguram service de specialitate atat la sediul societatii noastre....
[ citeste detalii ]
Intretinere
Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute...
[ citeste detalii ]
Comenzi
contat aer conditionat
Contactati-ne pe Yahoo Messenger!
***In ciuda faptului ca facem tot posibilul sa oferim informatii de o acuratete cat mai mare, exista posibilitatea ca imaginile sau informatiile sa contina mici erori. Imaginile si descrierile produselor nu constituie obligativitate contractuala. ***